torstai 5. maaliskuuta 2015

Hidasta lämpenemistä The Sims 3:lle

Vaikka Simsejä on ilmestynyt jo neljä, pelailen edelleen eniten kakkosta. Kolmonen tuli hankittua aikoinaan, mutta en oikein koskaan siitä kamalasti innostunut. Koen kakkosen pelaamisen kivemmaksi, kun voin kontrolloida kaikkea ja olen siihen niin tottunut... On jo kaikki ladatut jne. En siis hankkinut kolmoseen lisäosia, enkä oikeastaan pelannut sitä. Mutta nyt pikkuhiljaa nelosen ilmestyttyä olen jotenkin alkanut lämmetä kolmoselle ja viime vuoden puolella aloin hankkia kolmoseen lisäreitä, koska nyt niitä sai jo todella halvalla.


Innostuin hamstraamaan kolmosen lisäreitä ja tällä hetkellä minulta löytyykin Maailmanmatkaaja, Unelmaduuni, Iltahuvit, Supernatural, Paratiisisaari ja Tulevaisuuteen. Pari kamasettiä ja naapurustoakin tuli ostettua. Vielä haluaisin kyllä puuttuvat lisäosat, mutta ajattelin nyt ensin asennella ja testailla näitä toistaiseksi hankittuja lisäreitä.

Olen vasta pari lisäriä asentanut, koska haluan aina rauhassa testailla kaikkia lisärin uusia juttuja. Maailmanmatkaaja oli kyllä eerittäin hauska ja innostuin hirmuisesti matkustelemaan! Ärsyttävää oli vain se, ettei heti voinut lähteä uudelle matkalle ja aluksi ei ollut viisumipisteitä tarpeeksi, että voisi lomailla pidempään. Maailmanmatkaaja on ollut yksi lempparilisäreitäni, vaikka se siis ei tuo normaaliin pelaamiseen paljon mitään uutta, vaan tehtävien suorittaminen matkoilla on vähän kuin oma uusi pelinsä. Mutta tykkään! Muutenkin innostuin hankkimaan paljon semmoisia lisäreitä, joissa oli jotakin uutta ja erilaista verrrattuna kakkosen lisäreihin. Siksi Vuodenajat ja lemmikin ovat vielä toistaiseksi saaneet jäädä kaupan hyllyille.

Saa nähdä, tuleeko postailtua teille myös kolmosesta nyt jotain, kun olen sitä innostunut enemmän pelaamaan. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti