maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ongelmia matkassa

Kun asensin the Sims 2:n ja sen lisälevyt nykyiselle läppärille, minulla ilmeni ongelma Juhlien! kamasetin asennuksen kanssa ja en saanut sitä millään asennettua. Kokeilin jopa asentaa kamasetin kaverini levyltä, mutta kohtasin saman ongelman. Kone ei tunnistanut levyä, enkä saanut lisäriä asennettua. Voi että harmitti! Siksi olinkin aika innoissani, kun EA tarjosi the Sims 2:n kaikkine lisäosineen ilmaiseksi Originin kautta. Ajattelin, että näin saisin puuttuvat tavarat ja vaatteet peliini ja näin kävikin. Kohtasin kuitenkin toisen ongelman.


Joidenkin simieni naamat näyttivät tuolta. Jep, ei kiva. Pahinta oli, etten aluksi keksinyt, missä on vika. Joiden naamat olivat mustia, joidenkin ei. Ehdin jo huolestua, kun en meinannut keksiä tähän mitään korjausta, mutta lopulta paljastui, että lataamani korvaavat silmien rajaukset eivät pelanneetkaan jostain syystä Ultimate Colelctionin kanssa. Tämä oli todella harmi, koska olin ladannut itselleni rajausten tilalle ripset. Tykkään simeistäni ripsillä, vaihdan kaikille simeilleni aina silmänrajaukset ripsiin ja korvaavien avulla townietkin saivat ripset automaattisesti. Mutta nyt täytyy elää vain pelin perus rajauksilla, koska en löytäny tilalle muita korvaavia rajauksia, joissa olisi ollut ripset. No, onneksi sain ladattua kuitenkin monia ei-korvaavia ripsiä, joten ehkä tässä selvitään.

Mutta on kyllä jännä, ettei kaikki toimi tuon Ultimate Collectionin kanssa samoin kun levyltä asennettujen pelien kanssa. Onneksi en ole tämän suurempia ongelmia ollut. Nimittäin on ihanan helppo pelata, kun ei tarvitse edes laittaa levyä koneeseen, jos haluaa pelata Simsiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti